U19 Vltavan Hříměždice - SK Nový Knín

10.04.2012 15:45

 

Vltavan Hřiměždice – SK Nový Knín

4:1 (1:1)

Dorostenci Nového Knína zajížděli v neděli dopoledne do Hřiměždic k zápasu se sousedem v tabulce. První půli zápas také tak vypadal, když skončil výsledkem 1:1. Ve druhé části se opět projevila drobná labilita Ševců, kteří po druhé inkasované brance ztratili motivaci a přenechali hru na domácích.

První půli se hrál vyrovnaný zápas především ve středu hřiště. Domácí se po trestném kopu a zaváhání obrany dostali lacino do vedení přibližně ve 25. minutě. Hosté se potom snažili o rychlé vyrovnání a poměrně často se dostávali do zakončení, ale bez úspěchu. Buď skončila střela na zádech domácích obránců, nebo mimo branku. Srovnat skóre se povedlo až Poučkovi po individuální akci.

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí, hosté se vůbec nemohli rozhýbat a byli za to potrestáni. Po rohovém kopu se opět velmi lacino dostal ke gólové hlavičce nabíhající domácí střelec. Po této trefě převzali otěže utkání domácí a na přetíženou obranu se valil jeden útok za druhým a hosté se nemohli dostat přes půlící čáru. Domácí tak vsítili ještě gól po pozdním výběhu gólmana. Pět minut před koncem neudržel Reisser jednoduchou střelu z trestného kopu a míč propadl za jeho záda. Pomezní však nic nemával a tak gólman rychle rozehrál. Po nátlaku domácích fanoušků však pomezní sudí přiznal, že míč byl za brankovou čárou a hlavní rozhodčí po odehrání několika pasáží branku uznal a zápas ukončil. (Přestože měl pravdu, nevím zda je možné takto pozdě branku uznat)

„Utkání jsme opět zvládli pouze v první půli, druhou půli opět kluci nestíhali běhat a bylo jen otázkou času, kdy dostaneme gól. Bohužel jsme museli k zápasu přijet v hodně slátané sestavě, což se projevilo na kvalitě předvedené hry. Navíc nás dnes brankář podržel jen zákroky, které nic neřešily, bohužel u gólů asi čisté svědomí mít nebude. Většina opět odehrála to na co v současné době mají, jen mi u nich stále chybí bojovnost v době kdy prohráváme. Zklamaný jsem z kluků, kteří se omluví hodinu před odjezdem kvůli „náhlé nevolnosti“, nebo se neomluví vůbec.“

 

Nový Knín: Reisser – Šiška, Křivonoska, Hájek, Čálek – Podhorecký, Sládek, Pouček, Kraif – Štěpánek, Bujas